Dotari

Clinica de recuperare Medliv dispune de următoarele dotari de specialitate:

BTL-5110BTL 5110 – Aparat de terapie laser stationar cu ecran touch screen. Programe prestabilite, mod de lucru continuu si pulsatil, programe definite de utilizator. Baza de date pentru pacienti, posibilitate comunicare cu computerul, conectare directa la imprimanta, enciclopedie pentru terapiile uzuale, pozitionarea sondei, frecventa sedintelor, zonele de aplicare si efectele terapiei. 150 de locatii pentru programele utilizator. Permite combinarea ulterioara cu circuite de electroterapie, terapie cu ultrasunete, magnetoterapie sau terapie cu socuri, sonda convergenta in spectru infrarosu 830 nm /  200 mW cu lumina de ghidaj sonda divergenta in spectru rosu 685nm / 50mW, ORL, sonda laser in spectru infrarosu tip dus, 4×50 mW / 685 nm, 4x 400 mW / 830nm, 13x 16mW / 470nm (lumina albastra)

 


BTL_6000BTL 6000 – Aparat masaj limfatic cu 12 canale si ecran touch screen color 5.7”. Programe secventiale prestabilite. Setari ale presiunii intre 20-160 mmHg si setari progresive. Aparatul are presiune ajustabila pentru fiecare compartiment si urmatoarele accesorii: manson membre superioare 6 compartimente (stang si drept), manson tip pantalon 22 compartimente 2xmembre + centura abdominala cu doua compartimente

 


BTL-5290BTL 5920 – aparat de magnetoterapie cu doua canale si ecran touch screen, upgradabil  la terapie combinata cu 4 canale, cu o tehnologie unica, respectiv cimp magnetic focalizat. Programe prestabilite, camp magnetic static si pulsat, modulatie impulsuri, Tehnologia Campului Magnetic Focalizat (FMF), frecventa impulsuri 0-160Hz, programe definite de utilizator. Baza de date pentru pacienti, posibilitate comunicare cu computerul, conectare directa la imprimanta, enciclopedie pentru terapiile uzuale, frecventa sedintelor, zonele de aplicare si efectele terapiei. Permite combinarea ulterioara cu circuite de electroterapie, terapie cu ultrasunete (unitatea fara sonde) sau terapie cu laser (unitatea fara sonde). Aparatul este dotat cu solenoid de 60 cm si inel cervical de 30 cmsi diverse tipuri de aplicatori.


 BTL-25_P-L-parafinaBTL 25 L – Baie de parafina – 20/24 care asigura o combinatie de doua terapii folosind caldura – bai cu parafina si impachetari calde.